Новини

Організація архівної справи в органах місцевого самоврядування

30 червня 2023 року державний архів Миколаївської області, за сприяння та підтримки Миколаївського Регіонального офісу «U-LEAD з Європою», провели інформаційну сесію для спеціалістів, відповідальних за ведення діловодства та архіви в органах місцевого самоврядування Миколаївщини.

Начальник відділу формування НАФ та діловодства державного архіву Миколаївської області Ганна Хозяшева та головні спеціалісти відділу Зоряна Іванова і Вікторія Замкіна ознайомили учасників із нормами чинного законодавства, що регламентують процеси ведення діловодства та архівної справи, роз’яснили основні принципи та особливості формування номенклатури справ, приділили увагу питанням функціонування експертних комісій і архівних підрозділів та їх організаційно-правовому статусу.
У роботі інфосесії взяли участь понад 80 слухачів із більш ніж 40 територіальних громад області.
Під час спілкування спеціалісти держархіву відповіли на питання та запропонували можливі алгоритми дій діловодів та архівістів на місцях.

Дякуємо всім учасникам заходу за активну участь, порушені питання та професійну завзятість.
Сподіваємося на подальшу співпрацю з територіальними громадами на платформі Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Миколаївській області і дякуємо його керівнику Олегу Ільницькому та модератору заходу Наталії Баланюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *