Новини

До уваги користувачів Державного архіву Миколаївської області

З 01 липня 2023 року завершено дію карантину та режиму надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією через COVID-19.
Інформуємо, що з 04 липня 2023 року у Державному архіві Миколаївської області скасовано обмеження карантину, які були запроваджено через пандемію COVID-19.
Повідомляємо, що держархів продовжує роботу з інформаційного забезпечення громадян за їх запитами та здійснює приймання, оброблення, виконання запитів соціально-правового, майнового і тематичного характеру.

Прийом відвідувачів у Столі довідок та видача відповідей на запити здійснюється у корпусі № 2 за адресою: м. Миколаїв, вул. Маріупольська, 1 за графіком: вівторок та четвер з 9-00 до 12-00 та з 13-00 до 16-00

Прийом у Столі довідок здійснюється з урахуванням обмежень, пов’язаних із введенням воєнного стану та можливістю забезпечення безпеки під час проведення прийомів.
У разі сигналу повітряної тривоги усім відвідувачам рекомендується скористатися найближчими до Державного архіву Миколаївської області укриттями, зазначеними у Плані розміщення і укриття населення м. Миколаєва в сховищах та найпростіших укриттях станом на 20.06.2023 р. (перелік оприлюднено на сайті управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради за посиланням: https://uprns.mkrada.gov.ua/?page_id=79)

Телефон для довідок: (0512) 37-44-55, 37-00-65
Адреса електронної пошти для направлення запитів: [email protected]

Просимо взяти до уваги, що у зв’язку із перебуванням Миколаївської міської територіальної громади Миколаївської області у переліку територій можливих бойових дій користувачі у читальних залах держархіву тимчасово не обслуговуються.

Режим роботи читальних залів державного архіву Миколаївської області коригується згідно із змінами до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих, затвердженого наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 22.12.2022 № 309.

Разом до Перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *