Новини

Зміни у режимі роботи з 17 квітня 2023 року

Шановні користувачі!

Раді повідомити про завершення капітального ремонту пошкодженої унаслідок бойових дій будівлі Державного архіву Миколаївської області (корпус № 2, вул. Маріупольська, 1).
Наразі добігають кінця санітарні роботи у відремонтованих приміщеннях: в архівосховищах (загальне знепилення архівних справ і стелажного обладнання), частині робочих приміщень та кабінетів.
Роботу з інформаційного забезпечення користувачів за їх запитами відновлюємо з 17 квітня 2023 року.
Держархів здійснює приймання, оброблення, виконання запитів соціально-правового, майнового і тематичного характеру.
Прийом відвідувачів у Столі довідок та видача відповідей на запити здійснюється у корпусі № 2 (вул. Маріупольська, 1) у вівторок та четвер: з 9-00 до 12-00 та з 13-00 до 15-00.
Телефон для довідок: (0512) 37-44-55, 37-00-65.
Адреса електронної пошти для направлення запитів: [email protected]
Вирішення питання про відновлення роботи читальних залів державного архіву Миколаївської області переноситься до часу внесення змін до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих, затвердженого наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 22.12.22 № 309.
Додатково повідомляємо, що у читальній залі держархіву (корпус № 2, вул. Маріупольська, 1) розпочато ремонтні роботи з ініціативи та активної участі колективу.

З повагою
адміністрація архіву

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *