Новини

З Україною в серці

10 травня 2023 року у виставковій залі Миколаївського обласного художнього музею імені В.В. Верещагіна урочисто відкрилась персональна виставка вишивки та квілінгу «З Україною в серці» Тетяни Миколаївни Веремієнко, яка працює реєстратором медичним архіву КНП «Миколаївський обласний центр психічного здоров’я» Миколаївської обласної ради. Майстриня також є членкинею Спілки дизайнерів України, Творчого об’єднання «Прибужжя», перекладачкою з німецької мови.
На початок роботи Тетяни Миколаївни у лікарні припали такі складні процеси, як реорганізація медичних закладів області (з трьох лікарень утворено один медичний центр) та упорядкування документів всіх установ, що об’єдналися.
Організаторські здібності, наполегливість, потреба у творчій реалізації допомагають Тетяні Миколаївні справлятися із складними професійними завданнями і сьогодні, в умовах воєнного стану.
Протягом 2012-2023 року роботи Тетяни Миколаївни виставлялись у шістьох виставках. На травневій виставці представлені творчі роботи за кілька десятиліть.
Пишаємося, що архівна когорта поповнюється такими відповідальними, наполегливими і талановитими людьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *